over poppadoms

Poppadoms Gluten vrij Vegan

Waarom Poppadoms?

Gemaakt met meer eiwitten, meer vezels, minder koolhydraten en minder verzadigde vetten vergeleken met aardappelchips. Linzen chips zijn gezonder om te eten, omdat het cholesterolvrij is en geen transvet bevat.

Daarnaast zijn Poppadoms Halal gecertificeerd, geschikt voor een veganistisch en glutenvrij dieet en Poppadoms bevatten geen MSG.

Uncle Saba’s Poppadoms zijn gouden kant-en-klare linzen chips. Perfect voor diegene die snacken en een gezondere keuze willen maken! (Ze zijn ook gewoon heel lekker!)

Producent

Sinds 1970 is Bhavani Foods een toonaangevende producent van voedingsproducten in Maleisië en Singapore. Bekende merken van Bhavani Foods zijn Tajmahal Pappads en Uncle Saba’s.

 

Via de video rechts krijg je een kijkje in de keuken bij Bhavani House. In 77 seconde laten wij je zien hoe de snacks gemaakt worden. Vanuit de fabriek in Kuala Lumpur wordt de hele wereld voorzien van de heerlijke Poppadoms! Video is gemaakt door Jari Ott van More Than A Video.

Keurmerken Poppadoms

Door de zorgvuldige bereidingswijze mogen wij vele keurmerken voeren. Hierboven vind je een aantal keurmerken zoals Halal, Kosher, Mesti, HACCP en GMP Quality. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op, dan leggen wij jou alles uit.

Heb jij tips of zou je nog meer keurmerken willen zien op onze verpakkingen. Dan horen wij dat graag. Voor meer video’s en foto’s kan je kijken op de media pagina. Wil jij de snack verkopen, ga dan door naar de contact pagina. Wil jij de snack kopen, kijk dan op de pagina Verkooppunten! Handle with love and care!